Jak svádět muže – buďte úspěšná

Možná patříte do skupiny žen, které jsou svobodné a občas se chtějí pobavit. Konec konců, proč ne i muži to dělají, tak proč by ženy měly sedět v koutě? Jak svádět muže, pokud si chcete užít nezapomenutelný večer? Existuje několik tipů, které vzbudí v každém muži zájem o to, si s vámi alespoň popovídat. Jak budete pokračovat však záleží už pouze na vás. Ne každá žena chce večer dotáhnout do konce, některým může stačit i samotný flirt.Není se čemu divit, jestliže sedí celé dny zavřené doma bez doteků a lichotek.

Jak svádět muže v jednoduchých krocích

V případě, že jste svobodná a chybí vám mužská společnost, jednoduše se může stát, že budou vaše smysly poněkud zkreslené. To znamená, že každého druhého chlapa budete považovat za toho nejhezčího a budete mít tendenci za ním jít. Takový krok však rozhodně nedělejte! Chlapi žijí pořád ve staré době, takže si chtějí často svou vyvolenou vybojovat. Jakmile byste za ním přišla sama, nemuselo by to dobře dopadnout. Na začátek vám stačí, že jste se do baru vydala sama s tím, že chcete nějakého chlapa pro sebe. Další kroky už nechte na mužích, určitě byste nechtěla přijít o to, jak se o vás nějaký muž snaží.

Pomůcky k flirtování patří

Jestliže už jste ve stavu, kdy si na baru povídáte s mužem, který je vám sympatický, zkuste se ho jemně dotknout. Tady ale pozor! Nemáme na mysli doteky provádějící za účelem toho, aby si vás více všímal. Touto pomůckou myslíme nechtěné doteky, které v muži vyvolají matoucí pocity. Muž si pak nebude jistý, jestli jsou doteky nechtěné nebo prováděné za jistým účelem. Co si budeme povídat, muži mají rádi, když se jich ženy dotýkají, a to platí i při seznamování. Vše je ale potřeba provádět s rezervou a odstupem.

Nehrajte si na drsnou ženu

Ptáte se sama sebe, proč vám nejde svádění a neustále se zajímáte o to, jak svádět muže? Vynechejte roli drsné holky. Muži preferují ženy, o které se v případě nebezpečí mohou starat. Za nebezpečí není považována pouze náhodná bitka dvou mužů z baru nebo obtěžování partnerky cizím mužem. Můžete zde také započítat půjčení mikiny v zimě, doprovod domů po diskotéce nebo gentlemanské chování. Nestyďte se projevit zranitelnost, právě to je jedna z vlastností, která se mužům líbí.

Úsměv ženy vydá za tisíc slov

Přesně tak, není nic hezčího na světě než upřímný úsměv spokojené ženy. Nevěřila byste, jak moc dokážete pomocí úsměvu rozzářit muže. Ať už se jedná o náhodnou známost nebo vašeho partnera, tato ženská zbraň funguje na všechny stejně. Zvlášť v situacích, kdy si chcete popovídat s náhodným mužem a zamíříte si to do nejbližšího baru. Tady je úsměv potřebný! Nečekejte, že by si s vámi chtěl někdo povídat, pokud byste byla bez nálady a úsměvu.