Kam za krásami podzimu po Čechách

Podzim se blíží a přináší s sebou své kouzlo. Kam v České republice vyrazit na výlet za krásami podzimu? Kde si pořídíte krásné fotografie s nádhernými výhledy nebo zajímavým a poutavým pozadím? To vše se dozvíte v dnešním článku.

Barevné stromy

Stromy hrající barvami potěší každého, kdo touží po typické, podzimní fotografii. Kam za krásami pestrobarevných stromů?

Důležité je vybírat taková místa, kde roste spoustu listnatých stromů. Také vám k dobrým fotografiím pomohou vyhlídky. Za takovými fotkami se můžete vydat do Krkonoš nebo navštívit České Švýcarsko. 

Kromě listnatých stromů vás okouzlí také stromy modřínu. Takové lesy a vyhlídky najdete v Tiských stěnách.

Pravčická brána

Pravčická brána má své kouzlo v každém ročním období.

Také na podzim má co nabídnout, a proto neváhejte a vyrazte do Českého Švýcarska. Neodoláte ani Hřensku nebo údolím, které České Švýcarsko ukrývá.

České Středohoří

Krkonoše jsme si již zmínili v úvodu, kde najdete spoustu stezek a vyhlídek s krásnými výhledy.

Ale také České Středohoří má co nabídnout. Vyrazte do Ústeckého kraje a prochoďte vrcholky kopců. Mezi nejkrásnější kopce a hory patří Raná, ze které máte výhled na celé okolí. Cesta na Ranou není náročná a můžete se kochat také lítajícími padáky a rogaly.

Praha

Nesmíme zapomenout na hlavní město Čech – Prahu.

V Praze si najdete také spoustu míst, odkud pořídíte ty nejkrásnější, podzimní fotografie.

Můžete navštívit památky, Národní muzeum nebo divadlo, projít se po Karlově mostě nebo navštívit dominantu Prahy a to Pražský hrad. Ať v Praze vyrazíte kamkoli, zaručeně si najdete takové místo, které vám půjde do portfolia.