Jak posílit imunitu

Podzim je pro virózy, nachlazení a chřipky jako stvořený. Mlhy, smog, vítr, déšť – sychravé počasí jak vyšité. A epidemie jsou za dveřmi. Věčné smrkání, popotahování, chrapot a kašlání, to není nic příjemného pro pracující rodiče ani školou či školkou povinné děti. Je tedy nejvyšší čas vyrazit proti virům, bacilům a plískanicím do boje. Vítězného boje přírodní cestou!

Aloe vera není jen kaktus

Imponuje vám šarm okrasného kaktusu s poetickým názvem Aloe vera? Věřte, že vám v obývacím pokoji nemusí stát jen pro parádu! Aloe vera ve svých tlustých a dužnatých listech s ostrou špičkou ukrývá sílu povzbudit váš imunitní systém. Gel z Aloe vera má detoxikační účinky, nastartuje vaši tělesnou pohodu a navíc i zajímavě chutná. Díky jeho pravidelné konzumaci se vám nachlazení i chřipky vyhnou obloukem.

Třapatka nachová není jen kouzelně krásná

Řeč je o bylince i okrasné květině s názvem Echinacea, která je nejen krásná na pohled, ale také plná alkamidů, flavonoidů, esenciálních olejů i polysacharidů, které umí společně pořádně táhnout za jeden provaz a povzbudit přirozenou obranou schopnost vašeho těla. Echinacea umí povzbudit tvorbu bílých krvinek, a také je aktivovat v ten pravý čas v boji s infekcí, bakteriemi i viry. Echinacea umí urychlit i případnou léčbu chřipky, nachlazení i bakteriálních infekcí – včetně angíny.

Kustovnice čínská posílí oslabený organismus

A nejen to! Kustovnice čínská, známá jako goji, účinkuje i preventivně v boji s neduhy podzimu. Kustovnice čínská je velmi chutná a plná polysacharidů, které hravě zvládnou likvidovat volné radikály. Posiluje tak imunitní systém a přirozeně aktivuje bílé krvinky, které jsou jedničkou v boji s mnoha chorobami. S kustovnicí čínskou bude váš imunitní systém stále ve střehu a připraven zasáhnout.