Proč si pořídit panel s infračerveným světlem?

Slyšeli jste už o terapii červeným a infračerveným světlem? Že ne? Tak to jste narazili na správný článek. Dnes vám představím, proč si pořídit panel s infračerveným a červeným světlem, jaké jsou jeho benefity, a s čím vším vám může pomoci.

Investice

Je pravdou, že investice do panelu je v řádech tisíců. Proto také píši tento článek, kde bych vám ráda předala vše, co vím a usnadnila vám rozhodnutí, zda si panel pořídit či ne. Sama jsem nedávno také po dlouhém rozmýšlení panel objednávala, a proto vím, jak pro mě byly takovéto články přínosem.

Na trhu najdete spoustu panelů s červeným a infračerveným světlem. Doporučuji si však připlatit a investovat více než pouze pár set. Aby panely byly přínosem, musí splňovat různé parametry a to ty z lékárny splňovat nebudou.

Benefity

A teď se už pustíme do samotných benefitů. Vypíši sem veškeré benefity, které jsem zjišťovala a blíže studovala, takže si troufám říci, že mám také co předat.

Snižuje zánětlivost

Snížení zánětlivosti byl jeden z prvních důvodů, proč jsem si panel pořídila.

Už delší dobu mě trápí nejspíše zánět v kloubu a terapie červeným světlem pozitivně působí proti zánětům a snižuje zánětlivost. Jsou studie, které potvrdili toto tvrzení a dokonce si lidé vyléčili také tenisové lokty a jiné záněty.

Regenerace

Hned dalším důvodem je podpora regenerace.

Věnuji se fitness a pravidelně cvičím, namáhám tak nejen svaly, ale také šlachy, klouby a nervovou soustavu. Proto je také terapie červeným světlem za pomocí panelu klíčovým v mém životě.

Terapie podporuje regeneraci a připraví vaše tělo na další fyzicky náročný výkon.

Energie

Panel s červeným a infračerveným světlem vám také dodá energii.

Pokud chcete po ránu nabít, sedněte si na pár minut před panel a nechte na sebe svítit červené světlo. Uvidíte, že váš den začne ihned lépe. To mohu potvrdit také z vlastní zkušenosti. Každý den po ledové sprše dávám 15 minut svícení a můj den začíná vždy správným směrem.

Kolagen

Panel také podporuje tvorbu kolagenu.

Je tedy přínosem pro pleť, vlasy, nehty. Z tohoto důvodu nechávám panel svítit také na svůj obličej pár minut.